Regio Zeist:
030 - 6925111
Regio Doorn:
0343 - 420000

Zakelijk vervoer

Afspraak is afspraak, u kunt op ons rekenen.


Uw tijd is kostbaar en u wilt ontspannen reizen, zonder stress om een parkeerplaats te vinden. 
Zo kunt u onderweg de bespreking of vergadering voorbereiden.


U reist met luxe en onze Volvo’s, deze zijn schoon en comfortabel. Voorzien van een airconditioning en een up-to-date navigatiesysteem. 

Onze chauffeurs zijn geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid om een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum en met stropdas. De garantie voor hoogstaande kwaliteit.

Onze Diensten
 • TAXIVERVOER
  Of het nu om een korte of een verre rit gaat, wij staan voor u klaar. Voor individuele taxiritten en ook voor groepsvervoer.
 • AIRPORT TAXI
  VEILIG EN COMFORTABEL Een zakenreis of een vakantie, wij brengen u veilig en comfortabel van en naar de luchthaven. De reis begint al bij u thuis. Veilig en efficiŽnt.
 • ZAKELIJK VERVOER
  Afspraak is afspraak, u kunt op ons rekenen. Uw tijd is kostbaar en u wilt ontspannen reizen, zonder stress om een parkeerplaats te vinden. Zo kunt u onderweg de bespreking of vergadering voorbereiden.
 • ZORGVERVOER
  Urban-Motax organiseert ook graag het vervoer naar zorginstellingen, zoals ziekenhuis, fysiotherapeut of andere medische instanties. Dat kan eenmalig of als het gaat om frequente bezoeken.